Om oss

En framstående plastikkirurgisk klinik på den vackra Kungsholmen i Stockholm, Sveriges huvudstad, erbjuder en imponerande nivå av expertis och mångsidig kompetens inom en rad estetiska specialiteter. Med årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för det estetiska fältet har denna klinik etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och är stolt över att leverera skräddarsydda lösningar för sina patienters behov.

Klinikens centrala läge på Kungsholmen gör den lättillgänglig för både Stockholmsinvånare och besökare, och dess moderna och välutrustade faciliteter skapar en bekväm och säker miljö för patienterna. Teamet av erfarna plastikkirurger, sjuksköterskor och medicinska experter är engagerade i att erbjuda högsta kvalitet av vård och behandling, och de strävar alltid efter att uppnå enastående resultat.

Oavsett om det handlar om ansiktskirurgi, kroppsformande ingrepp, hudförbättringsbehandlingar eller andra estetiska procedurer, så använder kliniken de senaste teknikerna och mest innovativa metoder för att uppfylla patienternas önskemål och mål. Varje behandling är skräddarsydd för att passa den individuella patientens unika behov och önskemål, vilket säkerställer en personlig och förtroendefull upplevelse.

Kliniken på Kungsholmen i Stockholm är inte bara en plats där skönhet förverkligas, utan också en plats där patienternas välbefinnande prioriteras. Det dedikerade teamet är alltid tillgängligt för att svara på frågor, erbjuda stöd och vägledning genom hela behandlingsprocessen och eftervården. Kliniken strävar efter att skapa en trygg och empatisk miljö där varje patient känner sig omhändertagen och försäkrad om att de är i de bästa händerna.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en plastikkirurgisk klinik med djup erfarenhet, omfattande kompetens och en dedikation till patienternas välbefinnande, är denna klinik på Kungsholmen i Stockholm ett utmärkt val. Med en passion för estetik och en önskan att hjälpa sina patienter att uppnå sina skönhetsmål, erbjuder de en förstklassig upplevelse i hjärtat av staden.

"Vi erbjuder bedömningar, behandlingar inom det estetiska området. Vi har en gedigen kunskapsbas med sjuksköterskor och plastikkirurger.

Välkommen till CK Klinikerna – Shape, din partner för estetiska behandlingar med fokus på hög tillgänglighet och ett professionellt och personligt bemötande. Vi är fast övertygade om att det är det mellanmänskliga mötet som verkligen sätter tonen för en framgångsrik behandlingsupplevelse. Därför har vi satsat på en exceptionell personalgrupp som inte bara besitter gedigen erfarenhet och kliniska meriter av högsta kaliber, utan även utstrålar en överlägsen social kompetens.

CK Klinikerna – Shape är stolt medlem i CK Klinikerna-koncernen, en erkänd aktör inom skönhets- och estetisk medicin. Vårt rykte är byggt på en stark grund av kompetens och engagemang för våra patienter.

Vår team av erfarna och välutbildade professionella är här för att ta hand om dina estetiska behov och önskemål med en personlig touch. Vi strävar efter att skapa en trygg och empatisk miljö där du som patient kan känna dig omhändertagen och säker på att du får den bästa vård och uppmärksamhet.

Oavsett om du är intresserad av ansiktsförbättringar, kroppsformande behandlingar eller andra estetiska ingrepp, så är våra experter utrustade med den senaste teknologin och de mest moderna metoderna för att hjälpa dig att nå dina mål. Varje behandling är skräddarsydd för att passa just dina unika behov och önskemål.

Så när du väljer CK Klinikerna – Shape, väljer du inte bara en klinik – du väljer en erfaren partner som kommer att vara med dig på din skönhetsresa, från början till slut. Vi är här för att hjälpa dig att känna dig självsäker och strålande i din egen hud.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot en förbättrad skönhet och självförtroende. Vi ser fram emot att vara din partner i din strävan efter en bättre version av dig själv.

Vision, Värdegrund & Kvalitet

CK Klinikerna – Shape är fullt engagerad i att följa CK Klinikernas koncerns vision och värdegrund, som genomsyras av ledorden ”Passion för kvalitet”. För oss är hög kvalitet en central del av vårt arbete och innebär att vi strävar efter att göra rätt saker i rätt tid och alltid leverera vård av högsta kvalitet. Vi sätter därför en stor vikt vid att rekrytera kompetent personal och genomföra noggrann uppföljning av avvikelser, vilket ger oss möjlighet till ständiga förbättringar i vår verksamhet.

Principerna inom ”LEAN-Healthcare” utgör en naturlig och central del av vår verksamhet. Denna metodik syftar till att effektivisera och optimera vården som bedrivs inom koncernen. Genom att eliminera slöseri, förbättra arbetsflöden och fokusera på patientens behov kan vi säkerställa att vi erbjuder den bästa möjliga vården.

Vår vision är att erbjuda våra patienter en vård som inte bara är av högsta kvalitet, utan också är effektiv och anpassad efter deras individuella behov. Vi är ständigt dedikerade till att följa de senaste rönen inom estetisk medicin och att använda den mest avancerade teknologin för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vårt team av erfarna specialister strävar efter att erbjuda en personlig och empatisk vårdupplevelse för varje patient. Vi är här för att stödja dig på din resa mot dina skönhetsmål och säkerställa att du känner dig trygg och omhändertagen genom hela processen.

När du väljer CK Klinikerna – Shape, väljer du inte bara en vårdgivare. Du väljer en partner som är dedikerad till att erbjuda högsta kvalitet, effektivitet och omtanke. Vi ser fram emot att vara en del av din skönhetsresa och hjälpa dig att uppnå dina önskade resultat.

CK Shape

På CK Klinikerna – Shape är vår främsta prioritet att sätta våra kunder i centrum vid varje steg av deras vårdresa. Det innebär att vi lägger en betydande vikt vid att förstå och möta patienternas förväntningar samt att säkerställa att deras upplevelse av vården är positiv och respektfull. Vårt engagemang för professionalism och respekt för människors lika värde genomsyrar hela vår verksamhet och gäller inte bara våra patienter utan även våra medarbetare, eftersom vi förstår att deras kompetens och arbetsglädje är avgörande för våra framgångar.

CK Klinikerna – Shape strävar efter att erbjuda högkvalitativ och säker vård med hög tillgänglighet. Vår kompetenta personal och de värdefulla mellanmänskliga mötena vi skapar bidrar till att bygga förtroende och tilltro hos våra kunder, vilket i sin tur leder till hög kundnöjdhet. Vi är dedikerade till att visa omtanke och respekt för våra kunder och deras närstående genom hela deras vårdprocess.

Vi lägger stor vikt vid att använda erfarenheter från avvikelsehanteringen för att förebygga risker och kontinuerligt förbättra vår vård. Förslag och klagomål från kunder, deras närstående och personal tas på allvar och utgör en viktig källa till förbättringar. Våra vårdlokaler är utformade för att uppfylla kundernas behov samtidigt som de uppfyller höga hygien- och medicintekniska standarder.

Genom intern samverkan och ett starkt samarbete kommer CK Klinikerna – Shape att vara en god och trygg arbetsgivare. Vi strävar efter att erbjuda vårt team möjligheten att utveckla sin kompetens samtidigt som vi uppfyller de mål som sätts av ledningen och följer externa lagar och krav. Vi arbetar tillsammans för att leverera vård av högsta kvalitet och säkerställa en positiv upplevelse för våra kunder och vårt team.

näsplastik