Karriär på CK Klinikerna - Shape

Om vår yttersta ambition är den främsta vården och bästa möjliga kvalitet i omhändertagandet av våra patienter blir vårt viktigaste mål att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder gott om möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling för våra medarbetare. Med god laganda och sammanhållning inför nuvarande och kommande uppdrag finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma.

Kom med på vår förändringsresa! Vi garanterar dig en tid värd att minnas; ett fartfyllt, spännande och utmanande äventyr med minnen för livet.

Legitimerad sjuksköterska

PLASTIKKIRURGI

CK Klinikerna – Shape letar efter legitimerade sjuksköterskor med intresse kring plastikkirurgi. Vi breddar nu vårt team i samband med uppstarten av kliniken på Kungsholmen. Vi vill erbjuda dig en attraktiv och driven arbetsplats och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa.

Specialistläkare

PLASTIKKIRURGI

CK Klinikerna – Shape letar efter dig som är legitimerad läkare med specialitet inom plastikkirurgi. Vi ser det som mycket fördelaktigt om du har ett extra intresse i det estetiska. Vi vill som arbetsplats leverera en god arbetsmiljö med en fartfylld vardag. Vi hoppas att just du vill vara med på vår resa. 

Undersköterska

Aktoriserad

CK Klinikerna – Shape letar efter undersköterska med intresse kring plastikkirurgi. Vi breddar nu vårt team i samband med uppstarten av kliniken på Kungsholmen. Vi vill erbjuda dig en attraktiv och driven arbetsplats och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa.