Karriär på CK Klinikerna - Shape

Vår övergripande strävan är att erbjuda den allra bästa vården och den högsta möjliga kvaliteten i vår patientvård. Men vår ambition stannar inte där. Vi strävar också efter att vara en attraktiv arbetsgivare som ger våra medarbetare omfattande möjligheter för både professionell och personlig utveckling. Genom att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete och laganda, där vi ställer upp för varandra både i nuvarande och framtida uppdrag, finns inga gränser för vad vi kan uppnå tillsammans.

Vi inbjuder dig att följa med oss på vår spännande förändringsresa. Hos oss är du garanterad en tid som är värd att minnas, full av fart, spänning och utmaningar som skapar minnen för livet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och vara en del av detta äventyr tillsammans.

Legitimerad sjuksköterska

PLASTIKKIRURGI

CK Klinikerna – Shape letar efter legitimerade sjuksköterskor med intresse kring plastikkirurgi.  Vi vill erbjuda dig en attraktiv och driven arbetsplats och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa.

Specialistläkare

PLASTIKKIRURGI

CK Klinikerna – Shape letar efter dig som är legitimerad läkare med specialitet inom plastikkirurgi. Vi ser det som mycket fördelaktigt om du har ett extra intresse i det estetiska. Vi vill som arbetsplats leverera en god arbetsmiljö med en fartfylld vardag. Vi hoppas att just du vill vara med på vår resa. 

Undersköterska

Aktoriserad

CK Klinikerna – Shape letar efter undersköterska med intresse kring plastikkirurgi. Vi vill erbjuda dig en attraktiv och driven arbetsplats och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa.