Medarbetare

CK Klinikerna - Esthetics

Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Specialist i kirurgi

En av de absolut yngsta specialisterna i kirurgsverige då han erhöll specialistbeviset för snart 5 år sedan. Brinner för kirurgi och utvecklingsfrågor i allmänhet. Luis är också verksam på CK Klinikerna – kirurgi och innan dess arbetade han som kirurg på Södertälje Sjukhus där han bl.a. var medicinsk ledningsansvarig och ledningsgruppsmedlem inom Verksamhetsområdet Kirurgi-Ortopedi-Urologi. Luis jobbar tillsammans med Dan Razavi plastikkirurg.

Överläkare och specialist i Dermatologi

Shahla Passian Överläkare och specialist i Dermatologi med många års erfarenhet inom estetikmedicin. Shahla gör bedömningar och behandlingsplaner samt åtgärdar alla typer av hudförändringar som naevi, födelsemärken, hudtumörer, hudsjukdomar som tex akne, eksem, utslag, rosacea och psoriasis m.m.

Anestesiläkare och Medicinskt ansvarig anestesi

Rafael har arbetat inom koncernen CK Klinikerna sedan år 2021 men har varit konsult sedan år 2020. Rafael har en gedigen erfarenhet och uppskattas av kunderna som möter honom både polikliniskt och på operationssalen i samband med narkos.

Injektionssköterska

Paulina är legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska av Estetiska injektionsrådet och har arbetat med estetiska injektionsbehandlingar i 6 år. Paulina har parallellt med injektionsbehandlingar även utbildat sig inom laser, microneedling, kemiska peels och utför även trådlyft, med sin breda kompetens kan hon erbjuda ett skräddarsytt paket.

Injektionssköterska

Carita är legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska av Estetiska injektionsrådet. Med sin 10 år långa och breda erfarenhet i branschen av estetiska och medicinska injektioner har Carita ett väl utvecklat estetiskt öga och ett rykte om sig att vara seriös, trygg och ett proffs på naturliga behandlingar.

Företagsledning

VD
Specialist i allmänmedicin, företagshälsovård och klinisk farmakologi

Alejandro är specialistläkare och har som entreprenör bedrivit 3 olika bolag inom primärvården, företagshälsovård och egenvård. Hans verksamhet har belönats med ett Gasellpris och ger sig nu in som investerare och affärsledare i branschen för öppenvårdskirurgi

Vice VD
Affärsutvecklare

Malin har jobbat inom koncernen CK Klinikerna sedan 2010 och har varit med i utvecklingen av primärvård, företagshälsovård, kirurgkliniken, försäkringsmedicin, cancerkoll, medicinteknisk forskning och nu senast CK Klinikerna – Esthetics. Malin ansvarar för utveckling, administration och ekonomi.