Medarbetare

CK Klinikerna - Esthetics

Medicinsk ansvarig läkare, plastikkirurgi
Överläkare, specialist i kirurgi och plastikkirurgi

En mycket driven och klok kirurg utbildad på Karolinska Institutet, legitimation sedan 2003. Har gedigen kirurgisk erfarenhet och betraktas av många som en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. På vår klinik ansvarar han för de plastikkirurgiska operationerna.

Specialist i kirurgi

En av de absolut yngsta specialisterna i kirurgsverige då han erhöll specialistbeviset för snart 5 år sedan. Brinner för kirurgi och utvecklingsfrågor i allmänhet. Luis är också verksam på CK Klinikerna – kirurgi och innan dess arbetade han som kirurg på Södertälje Sjukhus där han bl.a. var medicinsk ledningsansvarig och ledningsgruppsmedlem inom Verksamhetsområdet Kirurgi-Ortopedi-Urologi. Luis jobbar tillsammans med Dan Razavi plastikkirurg.

Anestesiläkare och Medicinskt ansvarig anestesi

Företagsledning

VD
Specialist i allmänmedicin, företagshälsovård och klinisk farmakologi

Alejandro är specialistläkare och har som entreprenör bedrivit 3 olika bolag inom primärvården, företagshälsovård och egenvård. Hans verksamhet har belönats med ett Gasellpris och ger sig nu in som investerare och affärsledare i branschen för öppenvårdskirurgi

Vice VD
Affärsutvecklare

Malin har jobbat inom koncernen CK Klinikerna sedan 2010 och har varit med i utvecklingen av primärvård, företagshälsovård, kirurgkliniken, försäkringsmedicin, cancerkoll, medicinteknisk forskning och nu senast CK Klinikerna – Esthetics. Malin ansvarar för utveckling, administration och ekonomi.